VAN DEN DOLDER ADVOCATUUR

Jacobine van den Dolder

Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten. Opgegroeid in een ondernemersgezin en vanaf september 2020 mijn eigen advocatenkantoor ‘Van den Dolder Advocatuur’. Gezien mijn achtergrond weet ik goed wat er speelt bij de ondernemer en onderneming. De fijne kneepjes van het advocatenvak heb ik geleerd door als advocaat en curator werkzaam te zijn geweest bij vooraanstaande middelgrote advocatenkantoren in Rotterdam en Den Haag. Daarnaast heb ik ca 15 jaar in het notariaat en het bankwezen (bijzonder beheer) gewerkt.

Doordat ik ook aan de andere kant van de tafel heb gezeten weet ik als geen ander hoe banken en curatoren dossiers behandelen. Met die kennis kan ik goed inschatten wat de beste oplossing is voor het probleem.

Ik zie mezelf niet als een ‘standaard’ advocaat. Ik denk met u mee en dat gaat verder dan het juridische gedeelte. Gezien mijn achtergrond kan ik u ook ondersteunen op financieel- en management vlak en op die manier, waar nodig, een bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering.

Mijn ruime ervaring aan beide kanten van de tafel onderscheidt mij van andere advocaten. Procedures voor de rechter zijn eveneens – succesvolle – onderdelen van mijn werk. Met mijn brede ervaring ben ik goed in staat om al in een vroeg stadium knelpunten te signaleren en daarop de nodige actie te ondernemen. Zo kunnen onnodige procedures en faillissementen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemingen én ondernemers (ook in privé) door een crisis (zoals COVID-19) heen te helpen.